«ایران ۴۵» هشت شب از شبکه سپهر سیما میهمان خانه ها می شود
برنامه ای با عنوان «ایران ۴۵» از یکشنبه ۱۵ بهمن تا ۲۲ بهمن هر شب از شبکه سپهر سیما روی آنتن می رود. به گزارش یازاریابی پلاس، برنامه ای با عنوان «ایران ۴۵» از یکشنبه ۱۵ بهمن تا ۲۲ بهمن هر شب از شبکه سپهر سیما روی آنتن می رود. برنامه «ایران ۴۵» برنامه ترکیبی
برنامه ای با عنوان «ایران ۴۵» از یکشنبه ۱۵ بهمن تا ۲۲ بهمن هر شب از شبکه سپهر سیما روی آنتن می رود.
به گزارش یازاریابی پلاس، برنامه ای با عنوان «ایران ۴۵» از یکشنبه ۱۵ بهمن تا ۲۲ بهمن هر شب از شبکه سپهر سیما روی آنتن می رود.
برنامه «ایران ۴۵» برنامه ترکیبی است که به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به تهیه کنندگی حسین روزبهانی ، کارگردانی ایمان قاسم پور ، محمد جوادی نژاد مدیر تولید و با اجرای جواد تشکری با حضور مادران ، همسران شهید ، فعالین اقتصادی ، مدیران جهادی ، مخترعان ، ورزشکاران موفق ، گروه های سرود دانش آموزی و ارایه آخرین اخبار چهل و دومین جشنواره فیلم فجر هر شب از شبکه سپهر روی آنتن می رود.
کار فرهنگی را در مدارس ترویج دهیم
در اولین شب پخش «ایران ۴۵» فاطمه جعفری همسر شهید مدافع حرم سعید انصاری حضور یافت و به نقش فضای مجازی در ایجاد انگیزه در دانش آموز برای درک بهتر زوایای پنهان شهدا با خاطره گویی و قصه نوشتن اشاره کرد و گفت : 29 سال است که معاون تربیتی مدارس هستم زمانی که مطالبی از شهدا برای دانش آموزان دهه نودی می گویم علاقمند می شوند تا بیشتر بدانند.
وی تأکید کرد : شهدا را می بایست در میان دانش آموزان زنده نگه داریم ، کتاب به جامعه تحرک می دهد ، ما بحث پرورشی را در آموزش و پرورش کم داریم. سعی کنیم دید پرورشی را باز کنیم زیرا مسائل پرورشی درس زندگی است.
وی خاطرنشان کرد : کارهای غیردرسی تنوع دارد، اگر می خواهیم مدارس مان پر از امید وتحرک باشد کار عملی؛ گروه سرود، نمایش و قصه خوانی از شهدا را اضافه کنیم، شهید سعید انصاری کسی بود که شانزده سالگی شیمیایی شد و از همان دوران کار فرهنگی در مسجد می کرد ، دغدغه مردم را داشت و مردم اولویت اولش بودند ، او معتقد بود باید نذر فرهنگی کنیم و کار فرهنگی را در مدارس ترویج دهیم و نگاه ویژه به نسل جوان داشت.
در ادامه برنامه گروه سرود نوجوانان رحیل به اجرای چند سرود به مناسبت دهه فجر پرداختند.
مشکل ما تحریم داخلی است
سیدجواد حسینیان از فعالان اتاق بازرگانی با تأکید بر اینکه سالهای گذشته با بی معرفتی های کسانی که اسکتبار جهانی شناخته
می شوند با یک تحریم اقتصادی روبرو بودیم افزود : ما تجربه نسل اول انقلاب نداشتیم دشمن زمانی که ایران قوی را نتوانست زمین گیر کند ، راهبرد خود را به سمت تحریم هر بیشتر بخش خصوصی در تجارت خارجی کشاند ، در عرصه اقتصاد خارجی عدد تجارت خارجی ما بیش از 110 میلیارد تومان حجم صادرات غیرنفتی است.
وی ادامه داد: بخش خصوصی در خط مقدم و جبهه است و متأسفانه بخش سیاستگزار ما با این حوزه بیگانه است و همین باعث می شود مشکلات ما بیشتر شود، بعنوان کسی که 12 سال در حوزه معادن و تجارت خارجی فعالیت می کنم اگر از من سؤال کنند مشکل ما تحریم خارجی است یا داخلی یقیقناً می گویم تحریم داخلی و عدم شناخت سیاستگزاران ما در حوزه عمل است.
وی خاطرنشان کرد : زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید عرصه اقتصاد رها شد و دشمن روی بخش اقتصاد ما برنامه ریزی کرد، زمانی جوان های ناب این کشور در جبهه حق علیه باطل می جنگیدند دشمن نیروهایش را در دانشگاه های اروپا و آمریکا تربیت کرد و بعد از اتمام جنگ دیدیم که خیلی از افراد در غالب اقتصاددان و دانشمند برایشان فرش قرمز پهن شد و اتاق های فکر جمهوری اسلامی را گرفتند.
وی ادامه داد : این جریان هم اتاق فکر را و هم عرصه اجرا را راهبری کرد ، نخبگان کشور جایشان را به پخمگان دادند که بتواند ستون پنجم خود در اقتصاد کشور را میدان داری کند. جمهوری اسلامی عملاً عرصه اقتصادش را واگذار کرده به همان نااهلان که حضرت امام فرمودند : مراقب باشید انقلاب اسلامی به دست نااهلان نیافتد.
حسینیان با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی در عرصه بین الملل به خوبی درخشیده است گفت: از چین تا آفریقا ، از شمال تا جنوب هیچ کشوری بدون در نظر گرفتن جمهوری اسلامی نمی تواند تصمیم بگیرد یعنی اگر چین تصمیم بگیرد با عربستان روابطش را برقرار کند
می بایست ایران را ببیند اگر قرار باشد آمریکا در خلیج فارس منافعی داشته باشد باید حواسش به ایران باشد.
وی با تأکید بر اینکه در حوزه معیشت و اقتصاد جای خوبی نیاستادیم افزود: سفره مردم در یک دهه گذشته کوچک شده اینکه کجا باشیم تصمیم با مردم است و اینکه ریل اقتصاد را به کسانی راه را می شناسند واگذار کنیم نوید بخش آینده روشنی است ، ما نیاز داریم مزیت هایی چون معادن، دریا کشاورزی، توریستم را فعال کنیم.
وی اظهار داشت : اگر می خواهیم یک افق بهتری از ایران را ببینیم همه باید کنارهم پای صندوق رأی حاضر شویم و آن کسی که اصلح تر و کارآمدتر است انتخاب کنیم.
پتروشیمی اراک اکسترودل انحصار ژاپن را بومی سازی کرد
علیرضا خلیلی نیا از مدیران جهادی انقلاب در صنعت پتروشیمی شازنده اراک نیز در این برنامه حضور یافت و افزود : پتروشیمی شازند به عنوان نگین صنعت ایران پس از انقلاب شکوهمند اسلامی است و سال 1372 اولین فازش افتتاح شد، در حال حاضر به عنوان متنوع ترین تولیدکننده محصولات پلیمری در استان مرکزی شهرستان شازند واقع شده که ماده اولیه بالغ بر 5 هزار کارخانه داخلی کشور از طریق پتروشیمی شازند تأمین می شود.
وی ادامه داد : در مجتمع شازند اراک به طور مستقیم 4 هزار نفر و در صنایع پایین دستی بالغ بر 100 هزار نفر به اشتغال مشغولند ، صنعت پتروشیمی جزء صنایع مهم کشوراست از این جهت که تأکیدات مقام معظم رهبری و دولت بوده که ما بتوانیم صنایع پایین دستی مان را گسترش داده و از بحث خام فروشی خارج شویم، در حوزه نفت از نظر بحث ارز آوری و آماده شدن مواد اولیه برای صنایع پایین دستی این مجتمع نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد.
وی خاطرنشان کرد : محصولات پتروشیمی کشور در حال رقابت با کشورهای مختلف است و مزیت اقتصادی ما فعلاً پتروشیمی نیست ، در بازارهای اروپایی آسیایی و آفریقایی محصولات پتروشیمی شازند در پلیمر ، برش های هیدرو کربنی و شیمیایی صادرات دارد و با بازارهای جهانی رقابت می کند.
وی به فناوری های جدیدی صنعت پتروشیمی اشاره کرد و گفت : هفته گذشته با رهبر انقلاب دیداری داشتیم ، شرکت های خصوصی زمانی که از دستاوردهایشان گفتند رهبری ابراز خرسند کردند و از اینکه این پیشرفت ها اطلاع رسانی نشده و مردم نمی دانند ابراز نگرانی کردند.
وی ادامه داد : در پتروشیمی شازند ما در بحث ساخت داخل کارهای بزرگی کردیم ، قطعه هایتکی داریم بنام اکسترودل که پودر را به گرانول تبدیل می کند این قطعه اختصاصی کشور ژاپن بود که هفت سال به خاطر تحریم ها از کار افتاده بود و مجموعه ما با کمک دانشمندان دانش بنیان توانستند اکسترودل را بومی سازی و این انحصار را از کشور ژاپن بیرون آورند.
وی تصریح کرد : در بحث مواد شیمیایی و کاتالیست ها مجموعه ما بومی سازی کردند خبرهای خوبی است که در صنعت پتروشیمی رخ داده و تحریم ها ما را به سمت خودکفایی برده و امیدواریم که یک روزی برسد که تمام تجهیزات صنعت پتروشیمی را داخل بومی سازی کنیم.
وی افزود : انتخابات را پیش رو داریم و مردم می بایست نمایندگانی انتخاب کنند که آگاهی بر مسائل و موانع کشور دارند، در صنعت پتروشیمی خیلی از قوانین در رفع موانع تولید و دانش بنیان نتیجه برعکس می دهد، عوارضی که برای صادرات صنعت پتروشیمی در بودجه 1403 وضع شده بیشتر از سال گذشته بوده و دست و پای ما را در بازار تجارت جهانی بسته است.
با غذای انسان بدن را تنظیم می کنیم
عارف خلخالی مخترع مکمل غذایی بعنوان چهارمین میهمان
«ایران 45» درباره این نوآوری خود و تیم تحقیقاتی اش گفت : این مکمل غذایی با تأمین ریزمغذی های فرازیستی مورد نیاز بدن سبب
می شود متابولیسم سیستم های بدن تأمین شود، اختراع این مکمل غذایی پنج سال طول کشیده و برای اولین بار در دنیا ابداع شده که تحولی در صنعت پزشکی است، تاکنون محصول دارویی وجود نداشته که بتواند متابولیسم بدن را تنظیم کند.
وی ادامه داد: تا پیش از این برای تنظیم متابولیسم بدن از داروهای شیمیایی بیشتر استفاده می شد، این محصول طبیعی است و به شکل پودر است و در سالم سازی عملکرد دستگاه های بدن موثر ، موجب جوانسازی و جلوگیری از پیری سلول ها شده و از فرآوری غلات بدست آمده است.
وی خاطرنشان کرد : می توانیم با تولید این محصول در کشور بحث تحریم داروها را کمتر کنیم یکی از تحریم های آسیب زننده به کشور بحث تحریم داروهاست که می توانیم با تولید این دارو خیلی مشکلات را بدون عوارض درمان کنیم. سالانه بالغ 2 هزار میلیارد دلار حجم مبادله دارو دنیا صورت می گیرد و می توانیم این مکمل غذایی را به دنیا عرضه کنیم.
به موضوع صادرات علم به سایرکشورها بیش از گذشته توجه کنیم
وی ادامه داد : یک تیم تحقیقاتی 15 نفره از اساتید دانشگاه تهران در بیمارستان های مسیح دانشوی و امام خمینی با کمک این مکمل به درمان سل مقاوم و عفونت های بیمارستانی پرداختند که به زودی نتایج این تحقیقات به صورت مقاله چاپ خواهد شد که نشان می دهد انواع بیماری های قلبی، کبد چرب ، کم خوبی و دیابت با مکمل درمان می شود.
وی تأکید کرد : این محصول قادر است از مرگ سلول ها جلوگیری کرده و موجب رشد سلول های بنیادین شده و حتی بسیاری از بیماری های روان را درمان کند. اندیشمندان و مخترعان کشور موجب پیشرفت کشور و ثروت آفرینی می شوند باید کمک کنیم نخبگان از کشور نروند و به موضوع صادرات علم به سایرکشورها بیش از گذشته توجه کنیم.
درحوزه مسکن قوانین ناقصی داریم
رحیم اله سهرابی فعال حوزه مسکن از جمله میهمانان حاضر در این برنامه نیز به مشکلات موجود در ساخت و ساز پرداخت و گفت : شاخه ما شاخه مسکن است و در سه حوزه نظارت ، طراحی واجرا فعالیم که هر کدام مشکلات خود را دارد ، طراحی ما چهارگانه است و مربوط به معماری ، نظارت بر امور ساختمان سازی و ضوابط شهرسازی است.
وی افزود : به علت قوانین ناقص بسیاری از سازندگان بخش خصوصی مسکن دچار ضرر و زیان شده اند و بخش خصوصی در حوزه اجرایی ساخت و ساز موفق نبوده و نیاز به بازنگری دارد که برخی از آنها را ویرایش کردیم و به کمیسیون عمران مجلس پیشنهاد دادیم تا راهکار بدهند.
وی خاطرنشان کرد : کارآفرینی در حوزه مسکن سال های اخیر بخاطر بسته های تشویقی و نامناسب و سخت گیری هایی که وجود داشته موفق نبوده و بافت های فرسوده ما فرسوده تر شده اند.
وی اذعان داشت : اگر ضوابط اجرایی ساخت و ساز کارآمد شود میلیون ها شغل در رابطه با ساختمان ایجاد می شود ، متأسفانه در طرح جامع کشوری تراکم مشخص نیست و ما تعریفی از تراکم نداریم.
در بخش پایانی این برنامه زنده دو ساعته نیز حسین کربلایی کارشناس سینما آخرین اخبار چهل و دومین جشنواره فیلم فجر را به مخاطبان ارایه کرد.
با تشکر از تیم رسانه ای آقای دکتر هادی گرجی و خانم مهدیه قطبی کهن
برچسب ها :ایران ۴۵ ، برنامه ایران ۴۵ ، جواد تشکری ، حسین روزبهانی ، شبکه سپهر سیما ، مهدیه قطبی کهن
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0