بیمه آسیا در مسیر قراردادهای بزرگ و خسارتهای سنگین
خسارت ۶۷ میلیارد تومانی به داروسازی امین نشان می دهد که بیمه آسیا در مسیر بستن قراردادهای بزرگ و پرداخت خسارتهای سنگین قرار دارد. به گزارش بازاریابی پلاس به نقل از پول نیوز، در شرایطی که حادثه خبر نمیکند، هر لحظه امکان بروز سوانح وجود دارد، سهل انگاری در تمام زمینهها یک امر عادی شده،
خسارت ۶۷ میلیارد تومانی به داروسازی امین نشان می دهد که بیمه آسیا در مسیر بستن قراردادهای بزرگ و پرداخت خسارتهای سنگین قرار دارد.
به گزارش بازاریابی پلاس به نقل از پول نیوز، در شرایطی که حادثه خبر نمیکند، هر لحظه امکان بروز سوانح وجود دارد، سهل انگاری در تمام زمینهها یک امر عادی شده، سرمایههای خرد و کلان در معرض جدیترین تهدیدها قرار دارد، بروز هر حادثهای میتواند توانمندترین انسانها و شرکتهای دولتی و خصوصی را به زمین بزند، همه این موارد به علاوه بسیاری موارد دیگر نشان میدهد که هیچ اطمینان و امیدی به آینده نیست و اگر واقع بین باشیم، جان و مال انسانها در هر جایگاهی دایم در معرض تهدید قرار دارد.
مدیریت خطر با بیمه
سقوط از عالیترین درجه به پایینترین رتبه نشان میدهد که تا چه اندازه نسبت به بیمه بی توجهی وجود دارد و البته شاید درک درستی از ظرفیت بیمه برای مدیریت ریسک وجود ندارد. اگرچه بیمه در تمامی بخشها مطرح میشود، اما صنایع باید نسبت به این مهم باید جدیتر بیندیشند.
ایمنی در حد صفر
نگاه به آمارهای حوادث نشان میدهد که بنگاههای اقتصادی از کمترین میزان ایمنی برخوردار هستند. سیم کشیهای غیر استاندارد، نبود امکانات لازم برای مقابله با حوادث و سوانح، بی توجهی کارگران به رعایت اصول ایمنی، لج بازی و کینه توزی و بسیاری موارد دیگر حکایت از آن دارد که حادثه در کمین است و هر لحظه امکان دارد حادثه یا سانحهای برای بزرگترین بنگاههای اقتصادی رخ دهد.
آرامش واقعی با بیمه
برای آنکه به اهمیت بیمه پی ببریم، باید به حوادث بزرگ توجه کنیم. اینکه حوادث تا چه اندازه بنگاههای بزرگ ا قتصادی را تا لبه پرتگاه برده و زنگ خطر ورشکستگی بیخ گوش بزرگترین تولیدکنندگان به صدا درآمده است. مهمتر از آن بنگاههایی است که به واسطه داشتن بیمه از این بحران رهایی یافته اند.
سابقه پرداخت خسارت سنگین
یکی از بیمههایی که پروندههای قطوری در پرداخت خسارت دارد، بیمه آسیاست. عددهایی که بیمه آسیا پرداخت کرده، نشان میدهد که این بیمه تا چه اندازه در عرصه بیمه سابقه درخشانی داشته است. کارخانه الکترواستیل مشهد آتش گرفت و خسارت سنگینی به آن وارد شد، اما بدلیل آنکه این کارخانه بزرگ تولیدکننده لوازم خانگی با بیمه آسیا قرار داد داشت، امتیازهای جالب توجهی گرفت. بیمه آسیا در گام اول کارشناسان ارزیاب را به محل حادثه اعزام کرد و قبل از اعلام نظر کارشناسان، با دستور مدیرعامل بیمه آسیا بلافاصله مبلغ ۳ هزار میلیارد ریال به صورت علیالحساب و برای جلوگیری از توقف فعالیت این کارخانه، در وجه الکترو استیل واریز شد. اما پس از بررسی و اثبات عمدی نبودن آتش سوزی، چک خسارت ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی مدیرعامل الکترواستیل تحویل شد.
اهمیت پوشش کامل بیمه
در آن زمان مسعود بادین مدیرعامل بیمه آسیا جمله تاثیرگذاری گفته بود. باید تاکید کرد: برای ارائه هرچه بهتر خدمات ضرورت دارد که صاحبان کسب و کار و واحدهای تولیدی و صنعتی، نسبت به اخذ پوششهای کامل بیمهای اقدام کنند چرا که معضل کم بیمهگی، سرمایه این واحدها را در زمان وقوع حادثه به شدت تهدید میکند.
حادثه جدید خسارت جدید
برای آنکه ادعای در معرض خطر بودن صنعت اثبات شود، کافی است بدانیم بار دیگر بیمه آسیا خسارت سنگینی بابت حادثه بزرگ دیگری پرداخت کرد. این بار نیز با حضور مسعود بادین نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا، چک خسارت ۶۷ میلیارد تومانی آتش سوزی شرکت داروسازی امین اصفهان، به مدیرعامل این شرکت تحویل شد.
خوشحالی از عمل به تعهد
مدیرعامل بیمه آسیا در نشست پرداخت خسارت به داروسازی امین، با تقدیر از تلاش شایسته همکاران خود در پرداخت سریع این خسارت گفت: خوشحالیم از اینکه توانستیم بار دیگر به تعهد خویش عمل کنیم و همیشه مهمترین راهبرد بیمه آسیا، ارائه خدمات با بهترین کیفیت، رضایت مشتریان و بیمه گذاران و پرداخت به حق و سریع به زیان دیدگان است.
تاکید بر حفظ سرمایه
مسعود بادین بدون آنکه نسبت به پرداخت خسارتهای سنگین تردیدی داشته باشد، بر پرهیز از کم بیمهگی در پوششهای بیمهای از سوی واحدهای تولیدی تأکید کرد و گفت: به منظور صیانت و حفظ سرمایههای ملی کشور و انجام درست عملیات بیمه گری، ضروری است پوششهای کامل بیمهای از سوی صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی اخذ شود.
فرایند دقیق رسیدگی
در ادامه این نشست، مدیرعامل شرکت داروسازی امین از فرایند دقیق رسیدگی به این خسارت و عملکرد صادقانه و حرفهای کارشناسان بیمه آسیا و حضور در نخستین روز حادثه، قدردانی کرد و گفت: با وقوع این حادثه به وضوح دریافتیم که پوششهای بیمهای تا چه اندازه برای فعالیتهای اقتصادی ضروری هستند. محمد مهدی حقوقی افزود: در حقیقت، بیمه نوعی واکسیناسیون برای صنایع است و با داشتن آن، میتوان خسارتهای سنگین احتمالی را جبران کرد.
گفتنی است شرکت داروسازی امین در سال ۱۳۶۴ تاسیس و در سال ۱۳۶۹ به بهرهبرداری رسید و هم اکنون، بیش از ۳۷۰ محصول دارویی را تولید و عرضه میکند. این شرکت در اردیبهشت ماه سال جاری در اثر اتصال برق دچار آتش سوزی شد و واحد تولیدی آن به شدت آسیب دید.
برچسب ها :آتش سوزی ، بیمه آسیا ، خسارت پردازی ، داروسازی امین ، کورش شرفشاهی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0