تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۸:۴۴
کد خبر : 217199

روی آوردن به علم عامل اصلی موفقیت مدیران در دنیای امروز است

روی آوردن به علم عامل اصلی موفقیت مدیران در دنیای امروز است

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیربا بیان اینکه روی آوردن به علم عامل اصلی موفقیت در دنیای امروز است، گفت: اگر مدیران ما می خواهند در کارهای خود پیشرفت کنند، باید از افراد توانمند در زمینه‌های علمی استفاده کنند. به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علیرضا رهایی مراسم افتتاحیه مسابقات هوش مصنوعی

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیربا بیان اینکه روی آوردن به علم عامل اصلی موفقیت در دنیای امروز است، گفت: اگر مدیران ما می خواهند در کارهای خود پیشرفت کنند، باید از افراد توانمند در زمینه‌های علمی استفاده کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علیرضا رهایی مراسم افتتاحیه مسابقات هوش مصنوعی این دانشگاه، برگزاری این مسابقات را عامل رشد زمینه علمی حوزه هوش مصنوعی دانست و گفت: این موضوع می تواند منجر به ارتقاع سطح علم و آگاهی دانشجویان و شرکت کنندگان در این مسابقات باشد. چرا که در دنیای امروز هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار و وسیله در بسیاری از زمینه های مطالعاتی، ابداع بسیاری از امکانات و آماده سازی برای تصمیم گیری ها نقش مهم و ارزنده ای دارد که به شکل های مختلف در بسیاری از زمینه های علمی به کار گرفته می شود.

وی در ادامه تصریح کرد: ما امروز در سطح دانشگاه صنعتی امیرکبیر جدا از اینکه در رشته کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی را داریم، شاید دانشکده مهندسی کامپیوتر ما جز اولین مراکزی باشد که هم برنامه هوش مصنوعی را تهیه کرد و دوره های کارشناسی ارشد و دکتری را در این زمینه راه اندازی نمود و هم در بسیاری از بخش های دیگر نیز پرچمدارهوش مصنوعی بود.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به راه اندازی پژوهشکده هوش مصنوعی در سطح دانشگاه خاطر نشان کرد: این پژوهشکده از مراکز مختلف سفارش کارهای زیادی دریافت کرده است. خوشبختانه ظرفیت خوبی که در سطح دانشگاه ایجاد شده موجب گردید از بسیاری از سازمان ها و ارگان ها برای پیشبرد کارهای خود به سمت دانشگاه روی آوردند و در قالب یک سری موافقت نامه ها برای استفاده از این روش های علمی بهره مند شوند.

رهایی یادآور شد: امروز مسائل بسیار پیچیده ای در سطح دنیا حاکم است هر روند و روشی که در هر بخشی قائل شویم تقاضا در این زمینه نیز بیشتر می شود. چرا که عامل پیشرفت بسیاری از کارها در دنیای امروز روی آوردن سمت علم است. در واقع مدیریت مبتنی بر علم مدیریت موفق دردنیای امروز است. اگر مدیران ما می خواهند در کارهای خود پیشرفت کنند باید از افراد توانمند در زمینه های علمی استفاده کنند.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: مسابقه هوش مصنوعی در طول سال گذشته به تدریج برگزار می شد امروز این مسابقه به مرحله نهایی رسید و در حضور هیات داوران آخرین ارزیابی صورت گرفته و نفرات نهایی انتخاب شدند.

رهایی تاکید کرد: در برگزاری مسابقات هوش مصنوعی همکاران من در دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر نقش جدی داشته و برنامه ریزی نمودند. هیات داوران نیز به ارزیابی این مسابقات در سطوح و دوره های مختلف کمک کردند. در واقع برای برگزاری این مسابقات از مجموعه های بیرونی نیز پیشتیبانی خوبی صورت گرفته است. به طور کلی بسیاری از مجموعه های بخش خصوصی و دولتی از برگزاری این مسابقات حمایت کردند.

وی افزود: تجربه ای که از برگزاری مسابقات هوش مصنوعی حاصل می شود، می تواند تجربه ای باشد که در آینده بتوانیم مسابقات بهتر و در سطح بالاتری برگزار کنیم. خوشبختانه انجمن های علمی دانشگاه نیز در برگزاری مسابقات مختلف در زمینه ها و رشته های مختلف فعال هستند و برگزاری این نوع مسابقات هوش مصنوعی می تواند الگوهای مناسبی برای دانشجویان به شمار برود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 + 2 =