تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۸:۰۵
کد خبر : 2385

جشنواره بین المللی صنعت مد و لباس کشورهای اسلامی فرصت ویژه برای اساتید و علاقمندان فعال ۵۷ کشور اسلامی

جشنواره بین المللی صنعت مد و لباس کشورهای اسلامی فرصت ویژه برای اساتید و علاقمندان فعال ۵۷ کشور اسلامی

مجری برگزاری نخستین جشنواره بین المللی صنعت مد و لباس کشورهای اسلامی اظهار کرد: ما به این نتیجه رسیدیم که با توجه به وجوه اشتراکات فرهنگی بین ۵۷ کشور اسلامی شایسته و بجاست که در تدارک جشنواره ای اسلامی باشیم که امکان تعامل کشورهای جهان اسلام را فراهم کند. به گزارش بازاریابی پلاس، نشست خبری

مجری برگزاری نخستین جشنواره بین المللی صنعت مد و لباس کشورهای اسلامی اظهار کرد: ما به این نتیجه رسیدیم که با توجه به وجوه اشتراکات فرهنگی بین ۵۷ کشور اسلامی شایسته و بجاست که در تدارک جشنواره ای اسلامی باشیم که امکان تعامل کشورهای جهان اسلام را فراهم کند.

به گزارش بازاریابی پلاس، نشست خبری جشنواره بین المللی صنعت مد و لباس و زیبایی کشورهای اسلامی عصر امروز در محل اتاق تعاون استان تهران برگزار شد.

خاطره استادرضایی امروز درنشست تعاونی های صنعت پوشاک اظهار کرد:در حال حاضر در حوزه تولید پوشاک و خدمات آن مشکلاتی در زمینه تولید و بازاریابی، تامین مواد اولیه و طراحی وجود دارد و لذا درصد تسهیلگری در حوزه تعاون و پیش بینی مشوق های سرمایه گذاری، تامین مواد اولیه، ایجاد رقابت و فضاهای ملی برای بحثهای تعاملی با کشورهای همسایه هستیم.

وی ادامه داد: دغدغه ایجاد شبکه خدماتی در قالب تعاونی خدمات پوشاک را داریم ولی دارای قابلیت توسعه دستاوردها در این زمینه هستیم و در تلاشیم بحث شبکه سازی و توانمندسازی تعاونی های پوشاک را با جدیت دنبال کنیم تا از این ظرفیت بالقوه حداکثر استفاده را ببریم.

معاون امور تعاون و اتحادیه های اتاق تعاون استان تهران در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره بین المللی صنعت مد و لباس کشورهای اسلامی اظهار کرد:دبیرخانه این رویداد در قالب برنامه ریزی اصلی به صورت مکمل در اتاق تعاون شکل می گیرد و بحث پشتیبانی و ادامه این رویداد و هم افزایی گروههای مختلف فعال در عرصه تولید و توزیع و طراحی لباس خانواده نیز درحال اجراست.

فاطمه شیردستیان کارشناس ارشد کارآفرینی و فعال حوزه حجاب و عفاف نیز در این نشست اظهار کرد: به عنوان نماینده پوشاک تعاونی های استان تهران در این جشنواره حضور داریم و قرار است تعاونی های پوشاک به این رخداد عظیم کمک کنند و با توجه به نیازها وظرفیتهایی که در این عرصه است تعاونی ها می توانند از این فرصت به دست آمده در جهت رشد حوزه تولید پوشاک استفاده کنند.

نورالدین حاج حسینی فعال کارآفرین و مجری برگزاری نخستین جشنواره بین المللی صنعت مد و لباس کشورهای اسلامی نیز درباره این رویداد و زمان برگزاری اظهار کرد: این جشنواره طی روزهای ۲۹، ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت ماه سال آینده در کشور ترکیه برگزار می شود.خوشبختانه ظرفیت‌های بسیار خوبی در بخش نساجی در کشور ما با پیشینه ای به مراتب قدیمی تر از ترکیه وجود دارد.در همسایگی ما ترکیه در بخش نساجی و مد و لباس و صنایع مرتبط با بخش پوشاک به خوبی عمل کرده اند و درآمدزایی قابل توجهی را برای کشورشان ایجاد و بستر فرصتهای شغلی فراوان را فراهم کرده اند و هم اکنون دانشگاه های ازمیر واستانبول را تجهیز کرده اند و در کنار دانشگاهیان در دل کارخانه ها نیز دانشکده های طراحی پارچه و تولید و دوخت را پیش‌بینی کرده اند.

وی با اشاره به سرمایه گذاری ترکیه در حوزه تولید پوشاک گفت:یکی از منابع درآمد این کشور بخش پوشاک است و از این طریق برایخارج کشور خود نیز فرصتهای شغلی ایجاد کرده اند به نحوی که استانبول به شبه پایتخت مد و لباس امروز در خاورمیانه تبدیل شده است.

حاج حسینی ادامه داد: مجموعه ما یک‌مجوعه آموزشی فرهنگ محور است و دوره های مهارت آموزی و آموزشی را با برخی کشورها خصوصا دانشکده های کشورهای اسلامی گذرانده است.درحال حاضر کشورهای ایتالیا، فرانسه، روسیه و آلمان در کنار چنین جشنواره هایی، مسابقات و همایش های متعدد آموزشی را در تراز بین المللی برگزار می کنند و بیشترین شرکت کنندگان هم از کشورهای اسلامی حضور دارند.

مجری برگزاری نخستین جشنواره بین المللی صنعت مد و لباس کشورهای اسلامی اظهار کرد: ما به این نتیجه رسیدیم که با توجه به وجوه اشتراکات فرهنگی بین ۵۷ کشور اسلامی شایسته و بجاست که در تدارک جشنواره ای اسلامی باشیم که امکان تعامل کشورهای جهان اسلام را فراهم کند.خوشبختانه ظرفیت‌های بالایی در طراحان دوخت و لباس داشتیم که قابلیت تکثیر و تولید برای سایر کشورها را هم دارند لذا بنا داریم هر سال یکی از کشورهای اسلامی میزبان این رویداد باشند.

وی تصریح کرد: از سال ۱۳۹۰ به بعد دانشگاه علمی کاربردی رشته آرایش و زیبایی را تا مقطع کارشناسی و دانشگاه الزهرا رشته مد و لباس را تا مقطع دکترا پیش بینی کرده اند.
حاج حسینی بخش دیگر جشنواره را فعالیتهای آموزشی عنوان کرد که فرصتی فراهم کرده تا اساتید کشورهای اسلامی و علاقمندان فعال ۵۷ کشور اسلامی در کارگاههای آموزشی شرکت و از این دوره ها استفاده کنند.

فهیمه زارع زاده – دبیر علمی نخستین همایش بین المللی صنعت مد،لباس و هنرهای وابسته در جهان اسلام نیز در این نشست اظهار کرد: محورهای همایش ارائه مقاله، تالیفات،طراخی لباس و پژوهش است و با عنوان هنرهای وابسته درصدد هستیم فعالان این عرصه مخصوصا کسانی که در زمینه زیورآلات وجواهرآلات، صنایع دستی و …فعالیت دارند در این رویداد دعوت کنیم.

وی ادامه داد:همایش علاوه بر بخش ارائه مقالات در دو رشته دیگر فعال است و فراخوان داده ایم تمام تالیفات خود را جهت معرفی و فروش به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.همچنین کارگاههای آموزشی در کنار آن دیده شده است و همکاری و تعامل با کشورهای جهان اسلام از جمله پاکستان،هند، تاجیکستان، اردن، بنگلادش و ترکیه را در این زمینه داشتیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت های زیر مراجعه بفرمایید.

سایت جشنواره
https://icffb.com

سایت همایش علمی

https://cspeic.com/fa

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 × 1 =